Menu Sluiten

.NET Software engineer – Ref. 692 – Regio Brussel

Organisatie

Heb je een passie voor .NET

Dan heeft ICT Talents een uitdaging op maat voor jou!

Wij zijn op zoek naar een .NET developer voor onze klant in regio Brussel.

Functie

 • Als IT Software Applications Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, programmeren, testen en onderhouden van software applicaties. We willen graag feilloze informaticatoepassingen aanbieden die voldoen aan de noden.
 • Je zal behoefte analyses uitvoeren bij de gebruikers om zo inzicht te krijgen in de noden, alsook in de technische haalbaarheid ervan. Dit doe je door het in kaart brengen van de operationele processen, het opmaken van detail analyses en door het evalueren van de technische haalbaarheid.
 • Je bent mee verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe programma’s ter ondersteuning van de operationele processen en het onderhouden ervan, alsook het aanpassen van bestaande toepassingen en problemen oplossen waar nodig.
 • Implementeren van wijzigingen aan bestaande programma’s op vraag van de gebruikers, hoort hier ook bij, met daarbij het opmaken en actualiseren van documentatie hieromtrent (technisch & functioneel).
 • Je zal testen uitvoeren van de gebouwde software applicaties en eventuele fouten rechtzetten om ervoor te zorgen dat de toepassingen beantwoorden aan de vastgelegde kwaliteitsnormen. Je gaat problemen die zich kunnen voordoen analyseren en concrete oplossingen implementeren alsook documenteren.
 • Hiernaast ga je operationele support bieden voor de bestaande applicaties aan de eindgebruikers met het oog op een correct en efficiënt gebruik ervan. Deze vragen komen telefonisch of per mail binnen en zal je beantwoorden. Je gaat bijgevolg de gemelde incidenten en/of problemen oplossen en de gebruikers hiervan op de hoogte brengen, en deze nadien registreren in het daarvoor voorziene systeem.
 • Inkomende en uitgaande transmissies naar klanten volg je op en corrigeer je waar nodig om zodoende te voorzien in een correcte rapportering ten aanzien van de klant (vb. betalingsverkeer, overzicht leveringen, e.d.)
 • Je zal instaan voor het opmaken van de database ontwikkelingen en het onderhouden ervan om een optimale werking van de applicaties te garanderen.
 • Je volgt de evoluties en ontwikkelingen binnen je vakdomein, en dit door middel van opleidingen, info-sessies, vakliteratuur, en het opvolgen van de wet- en regelgeving.Functie-eisen

 • Bachelor of Masterdiploma, in een IT richting of je bent gelijkwaardig door ervaring.
 • Je hebt minimum 3 jaar relevante ervaring in een soortgelijke functie.
 • Kennis van VB.NET/C#, SQL server en Android/Xamarin zijn een must.
 • Kennis van XML/XSL is een ‘nice to have’.
 • Je bent goed 2-talig Nederlands en Frans en hebt een goede basiskennis Engels.
 • Je gaat graag in dialoog met de collega’s en begrijpt de behoeften van de gebruikers.

Aanbod

Wat kan ICT Talents voor je betekenen?

Wij zijn een groeiend en mensgericht HR-bedrijf binnen ICT-consultancy. Als medewerker zal je in een familiale sfeer vertoeven waarbij de focus ligt op jou, als individu met zijn/haar persoonlijke noden en behoeftes.

Inzetten op een langdurige samenwerking met onze medewerkers en klanten dragen we hoog in het vaandel. Om dit te kunnen bewerkstelligen houden we reeds 12 jaar stellig vast aan onze 3 kernwaarden: openheid, eerlijkheid en wederzijds respect. Deze waarden leiden tot een open communicatie en persoonlijke aanpak in zowel onze samenwerkingen met onze medewerkers als onze klanten.

Naast onze familiale bedrijfscultuur bieden we jou volgend uitgebreid loonpakket aan:

Een aantrekkelijk bruto maandloon

Maaltijdcheques

Een maandelijkse netto vergoeding

Bedrijfswagen + tankkaart

GSM abonnement

Hospitalisatieverzekering

De mogelijkheid tot persoonlijke ontplooiing…

Sollicitatie

Ga je ervoor?


Stuur dan je CV op naar werken@ict-talents.be met bovenstaand referentienummer. Voor meer informatie kan je terecht bij Joris Van Staay via joris@ict-talents.be. Je reactie wordt snel en vertrouwelijk behandeld.