Menu Sluiten

IT Migration Technician – Ref. 428 – België

Organisatie

Wil je graag deel uitmaken van een groots project? Haal je voldoening uit het verwezenlijken van innovatieve systemen?

Dan zit je bij deze vacature goed! Wij, ICT Talents, zijn voor onze klant op zoek naar een IT Migration Technician. Hierbij werk je zowel op verplaatsing in België als vanuit het hoofdkantoor in Brussel.

Functie

Waarin maak je als IT Migration Technician het verschil?

Als IT Migration Technician vorm je een belangrijke schakel binnen de migratie naar een nieuw operating system. Je voert een Windows migratie uit van Windows 7 naar Windows 10 door op het huidige toestel van de gebruiker een software-update te doen. Indien de update niet kan gerealiseerd worden op het huidige toestel, escaleer je dit naar de IT Field Coördinator en voer je de migratie op een nieuw toestel uit.

Hierbij is het belangrijk dat je de gebruiker wegwijs maakt met het nieuwe operating system en indien nodig hun vragen beantwoordt. Je bent hierbij in staat om problemen te identificeren, oplossingen optimaal toe te passen en duidelijk te communiceren en escaleren naar de IT Field Coördinator toe.

Functie-eisen

Wat heb je in huis?

Wij zoeken een klantgerichte en stressbestendige collega die samen met zijn/haar team volop gaat voor een succesvol project en tevreden gebruikers!

Bovendien:

 • Ben je in het bezit van een diploma Informatica, Multimedia of Communicatie of gelijkwaardig door ervaring/certificaten.
 • Heb je minstens 2 jaar ervaring als Windows Support Engineer.
 • Heb je een zeer goede kennis van Windows 7 en 10.
 • Beschik je over een goede kennis van SCCM.
 • Heb je kennis van Active Directory.
 • Neem je een klantgerichte en resultaatgerichte houding aan.
 • Ben je zeer communicatief, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Spreek je vloeiend Nederlands en Engels. Frans is een pluspunt.
 • Beschik je over een rijbewijs B.

Aanbod

Wat kan ICT Talents voor je betekenen?

Wij zijn een groeiend en mensgericht HR-bedrijf binnen ICT-consultancy. Als medewerker zal je in een familiale sfeer vertoeven waarbij de focus ligt op jou, als individu met zijn/haar persoonlijke noden en behoeftes.

Inzetten op een langdurige samenwerking met onze medewerkers en klanten dragen we hoog in het vaandel. Om dit te kunnen bewerkstelligen houden we reeds 12 jaar stellig vast aan onze 3 kernwaarden: openheid, eerlijkheid en wederzijds respect. Deze waarden leiden tot een open communicatie en persoonlijke aanpak in zowel onze samenwerkingen met onze medewerkers als onze klanten.

Naast onze familiale bedrijfscultuur bieden we jou volgend uitgebreid loonpakket aan:

 • Een aantrekkelijk bruto maandloon
 • Maaltijdcheques
 • Een maandelijkse netto vergoeding
 • Bedrijfswagen + tankkaart
 • GSM abonnement
 • Hospitalisatieverzekering
 • Een informele werksfeer met ruimte voor eigen initiatief.
 • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen, certificaten te halen en je kennis te versterken.

Sollicitatie

Ga je ervoor?

Stuur dan je CV op naar werken@ict-talents.be met bovenstaand referentienummer. Voor meer informatie kan je terecht bij Joris Van Staay via joris@ict-talents.be.. Je reactie wordt snel en vertrouwelijk behandeld.